De paden op,
de lanen in…

17 December 2022, starten tussen 8:30 en 11:00.

Wie meer van wandelen houdt dan van hardlopen, kan tijdens de Linschotenloop ook genieten van de natuur. Misschien nog wel meer zelfs. Ervaar via de uitgepijlde routes, het mooie, winterse landschap van het Groene Hart.

Kies je wandelroute

Verschillende routes door het winterse Groene Hart

Bekijk hier de verschillende routes, met plattegrond en schrijf je in. Met routes van 5,5 km tot 30 km is er voor iedere wandelaar een passende afstand. Naast de gewone wandelaars zijn Fit-wandelaars en Nordic walkers ook van harte welkom.

30 km

Wandelen

Plattegrond

Download de routebeschrijving

21,5 km

Wandelen

Plattegrond

Download de routebeschrijving

15,2 km

Wandelen

Plattegrond

Download de routebeschrijving

10,3 km

Wandelen

Plattegrond

Download de routebeschrijving

5,5 km

Wandelen

Plattegrond

Download de routebeschrijving

Vanuit de gezellige kantine van de voetbalvereniging vertrekken de wandelaars. Het draait om sportiviteit en gemoedelijkheid, ook bij onze vaste vrijwilligers die het wandelevenement mogelijk maken.

Goed om te weten

Informatie voor de wandelaars

}

Starttijden

Tussen 8:30 en 11:00 uur kun je op eigen gelegenheid starten vanuit de voetbalvereniging. Er is geen tijdregistratie.

Bereikbaarheid

Vanwege de afgelasting van de hardloopwedstrijden rijden er geen pendelbussen tussen Woerden en Linschoten. Deelnemers die met het openbaar vervoer reizen kunnen gebruik maken van de lijndienst SyntusFlex die elk half uur rijdt, maar waarvoor wel een rit gereserveerd moet worden (zie: www.9292.nl). Deelnemers met de auto kunnen in Linschoten parkeren aan de Jacob Barneveldstraat (achter de sporthal) of bij de voetbalvereniging Linschoten.

l

Inschrijving:

Vanwege de afgelasting van de hardloopwedstrijden kunnen ook de wandelaars zich niet voorinschrijven. Deelnemers kunnen zich inschrijven op de dag zelf, in de kantine van voetbalvereniging Linschoten aan De Beide Vlooswijkenlaan 45 in Linschoten. Bij de aanmelding zal er een QR-controle (inclusief ID) gedaan worden en iedereen wordt gevraagd de dan geldende maatregelen op te volgen.

Inschrijfgeld

€ 6,-  (inclusief herinnering en consumptie).

Vrienden van de Linschotenloop

Gebroeders Tuls • Kaashandel Arie Nell • Jumbo Nap Polanen • Nico Pauw sportprijzen

Doe mee!

Enthousiast geworden?

We zien je graag verschijnen aan de start van de Linschotenloop, zodat je met een topprestatie op zak kunt genieten van de Kerstdagen!

Inschrijven kan op de dag zelf door middel van na-inschrijving.

Pin It on Pinterest

Share This