Waar een wil is, is een weg

Plezier, afzien en euforie. De Linschotenloop in beeld

De Linschotenloop is in recente jaren uitgebreid vastgelegd door ons eigen team van huisfotografen (Ernst-Jan van Langerak, Hans van Peperstraten, Dirk Huckriede, Chris Gottenbos en Ruud Hilgeman). Daarnaast is er een uitgebreid knipselarchief die we graag met jullie delen.

impressie

Zo mooi is de Linschotenloop!

De Linschotenloop is een uniek evenement en trekt elk jaar weer veel bezoekers en deelnemers. Beleef de Linschotenloop opnieuw door middel van de foto- en videoreportages. Of laat je inspireren om zelf ook een keer mee te doen! 

Foto impressie editie 2022

Beleef de laatste editie van de Linschotenloop nog een keer opnieuw aan de hand van de foto’s van onze huisfotografen. Een uitgebreide fotoreportage staat klaar in Google Foto’s.  Wie weet staat je er ook nog op. Klik op bovenstaande foto.

Foto impressie editie 2019

Beleef de voorlaatste editie van de Linschotenloop nog een keer opnieuw aan de hand van de foto’s van onze huisfotografen. Een uitgebreide fotoreportage staat klaar in Google Foto’s.  Wie weet staat je er ook nog op. Klik op bovenstaande foto.

Foto impressie editie 2018

Beleef  de Linschotenloop 2018 nog een keer opnieuw aan de hand van de foto’s van onze huisfotografen. Een uitgebreide fotoreportage staat klaar in Google Foto’s.  Wie weet staat je er ook nog op. Klik op bovenstaande foto.

geschiedenis van de linschotenloop

Meer dan 40 jaar loophistorie!

Een trimloopje ter gelegenheid van het eerste lustrum van de plaatselijke voetbalclub Linschoten groeide uit tot een van de grootste loopevenementen van het land. Lees er alles over in het krantenarchief. 

Vrienden van de Linschotenloop

Jumbo Nap Polanen • Nico Pauw sportprijzen

Doe mee!

Enthousiast geworden?

We zien je graag verschijnen aan de start van de Linschotenloop, zodat je met een topprestatie op zak kunt genieten van de Kerstdagen!

Pin It on Pinterest

Share This