44ste Linschotenloop

Gisteren heeft de 44ste Linschotenloop plaatsgevonden. De organisatie is trots op wat er met alle vrijwilligers voor elkaar is gekregen, maar is enorm geschrokken door een aanrijding met 2 hardlopers op de halve marathon. Eén van de hardlopers maakt het op dit moment naar omstandigheden goed, van het tweede slachtoffer is er nog geen update. Deelnemers en omstanders die geschrokken zijn, kunnen zich melden via: info@linschotenloop.com. Wij nemen dan telefonisch contact op en bespreken eventuele verdere hulp. Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een sportief 2024!

Update: er is contact geweest met het 2de slachtoffer. Zij ligt bont en blauw en behoorlijk aangeslagen in het ziekenhuis. Er is sprake van een schouderbreuk, geheugenverlies en een hersenkneuzing wat een maandenlange revalidatie gaat vergen. Wij wensen haar heel veel sterkte met het herstel!

Update 2: Uit onderzoek door de politie blijkt het om een verkeersongeval te gaan. Er is geen opzet in het spel. De bestuurster, een 65-jarige vrouw uit Zuid-Holland, verloor de macht over het voertuig. Hierdoor is het voertuig gaan rollen, waardoor twee mensen gewond raakte. Het gaat om een 56-jarige man uit Woerden en een 39-jarige vrouw uit Den Haag. Veel mensen waren getuigen van dit verkeersongeval en zij hebben slachtofferhulp aangeboden gekregen. Mochten er mensen zijn die ook nog behoefte hebben aan slachtofferhulp, dan kunnen zij contact leggen met de organisatie Slachtofferhulp Nederland. Slachtofferhulp is te telefonisch te bereiken via 0900 – 0101 of via de website www.slachtofferhulp.nl.

Uitgelicht

Meer artikelen

Meedoen?

Kies je afstand en schrijf je in

Meer weten?

Kijk ook op de informatiepagina

Volg de Linschotenloop

Over de Linschotenloop

Bewegen is gezond! Stichting Linschotenloop probeert iedereen te stimuleren om (meer) te sporten. Met de opbrengsten ondersteunt de stichting diverse lokale sportclubs die de Linschotenloop mogelijk maken. En, niet geheel onbelangrijk, willen we een jaarlijks evenement organiseren waar het hele dorp trots op is!

Doe mee!

Enthousiast geworden?

We zien je graag verschijnen aan de start van de Linschotenloop, zodat je met een topprestatie op zak kunt genieten van de Kerstdagen!

Pin It on Pinterest

Share This