De Linschotenloop 2023 gaat bijna van start

De Linschotenloop is er klaar voor om alle deelnemers aanstaande zaterdag 23 december te ontvangen. Ben jij één van de gelukkigen met een startbewijs?

Inschrijving hardlopen

Je hebt het waarschijnlijk al vernomen, maar de hardloopwedstrijden van de Linschotenloop zijn al sinds eind november uitverkocht. Voor de halve marathon en 10,5 km was er al geen na-inschrijving op de dag zelf mogelijk en hetzelfde geldt dit jaar ook voor de 5,3km.

Wel zijn er op de dag zelf nog enkele startbewijzen beschikbaar voor de 1,1km (t/m 6 jaar) en 2,2km (t/m 13 jaar) om de jeugdige lopers toch gelegenheid te bieden om mee te doen. Voor deze inschrijving en ook voor wijzigingen kun je vanaf 10:30 uur terecht in het schoolgebouw De Brede Vaart (Laan van Rapijnen 36).

 Trechterstart (halve marathon en 10,5 km)

De startstraat is vanaf dit jaar iets smaller dan eerdere jaren. Houd goed rekening met je verwachte eindtijd en ga bij het startvak staan met de eindtijd die het dichtst bij jouw verwachte eindtijd in de buurt ligt. Voor de 10,5 km zijn dat: 50 minuten, 1 uur en 1 uur 10 minuten. Voor de 21,1 km zijn dat: 1 uur 45 minuten, 2 uur en 2 uur 15 minuten. Eenmaal gestart, zorg dan voor voldoende doorstroming door (op dat moment) snellere medelopers ruimte te geven om links te laten passeren.

Inschrijving wandelaars

Wandelaars kunnen zich nog wel inschrijven op alle afstanden. Dit kan zowel online als op de dag zelf tussen 8:30 en 11:00 uur in de kantine van voetbalvereniging Linschoten aan De Beide Vlooswijkenlaan 45 in Linschoten. Meer informatie: https://www.linschotenloop.com/wandelen

Kom op tijd!

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar … kom op tijd! Doordat de Linschotenloop is uitverkocht verwachten we grotere drukte bij de diverse voorzieningen. Om je ontspannen te kunnen voorbereiden, raden we aan om zeker een uur vóór de start aanwezig te zijn.

We adviseren iedereen om, wanneer mogelijk, met het openbaar vervoer af te reizen naar Station Woerden. Kom je toch met de auto, wees je er dan van bewust dat het dorp na 12 uur niet meer bereikbaar is. Automobilisten worden na 12 uur doorverwezen om te parkeren nabij Station Woerden. Vanaf Station Woerden rijden er de gehele dag (van 9:00 tot 17:00 uur) gratis pendelbussen naar Linschoten en weer terug naar Woerden. Meer informatie: https://www.linschotenloop.com/informatie

Weersverwachtingen

We willen alle deelnemers vragen om, vóór vertrek naar Linschoten, de weersvoorspellingen te checken. We zullen dit jaar gelukkig geen last krijgen van bevroren wegdelen, maar er kan zeker een bui vallen en met een matige tot sterke wind kan het koud aanvoelen. Denk daarom goed na over de juiste kleding!

 Starttijden en -locaties

De hardloopwedstrijden gaan van start vanuit de Jacob Barneveldstraat (achter de sporthal) op de volgende tijden:

  • Puppyrun 1,1 km om 12:00 uur
  • Kidsrun 2,2 km om 12:00 uur
  • 5,3 km om 12:30 uur
  • 10,5 km om 13:30 uur
  • Halve marathon 21,1 km om 13:45 uur

Voor de wandelaars op één van de vijf wandeltochten geldt:

  • Aanmelden bij de voetbalvereniging V.V. Linschoten (De Beide Vlooswijkenlaan 45) en vertrekken tussen 8:30 en 11:00 uur.

Meer informatie?

Kijk op de website met onder meer antwoorden op veel gestelde vragen (https://www.linschotenloop.com/informatie). Per e-mail kun je ons bereiken via: info@linschotenloop.com.

We wensen alle deelnemers veel plezier en succes tijdens de Linschotenloop. Het dorp, het bestuur en al onze vrijwilligers verwelkomen je graag!

Uitgelicht

Meer artikelen

Meedoen?

Kies je afstand en schrijf je in

Meer weten?

Kijk ook op de informatiepagina

Volg de Linschotenloop

Over de Linschotenloop

Bewegen is gezond! Stichting Linschotenloop probeert iedereen te stimuleren om (meer) te sporten. Met de opbrengsten ondersteunt de stichting diverse lokale sportclubs die de Linschotenloop mogelijk maken. En, niet geheel onbelangrijk, willen we een jaarlijks evenement organiseren waar het hele dorp trots op is!

Doe mee!

Enthousiast geworden?

We zien je graag verschijnen aan de start van de Linschotenloop, zodat je met een topprestatie op zak kunt genieten van de Kerstdagen!

Pin It on Pinterest

Share This