Inschrijflimieten Linschotenloop 2023 bereikt!

De organisatie van de Linschotenloop is blij verrast met de voortvarend verlopen inschrijving voor de Linschotenloop 2023. Waar de inschrijflimieten vorig jaar net niet bereikt werden, is dat dit jaar op 30 november al het geval! Inmiddels zijn de laatste startnummers vergeven en kan er niet meer online worden ingeschreven voor één van de hardloopafstanden (inclusief bedrijvenloop).

Dit betekent dat de afstanden van de halve marathon en 10,5km, waar al geen na-inschrijving mogelijk was, volledig zijn uitverkocht. Ditzelfde geldt voor de 5,3 km waarvoor dit jaar ook geen na-inschrijving meer mogelijk is. Wel zijn er op de dag zelf via de na-inschrijvingen in de Brede Vaart in Linschoten nog enkele startnummers beschikbaar voor de 1,1km en 2,2km. Voor de wandeltocht kan er overigens nog wel worden ingeschreven, zowel online als op de dag zelf in de kantine van voetbalvereniging Linschoten.

Alle deelnemers succes gewenst met de voorbereiding op de Linschotenloop. We hebben er zin in!

Uitgelicht

Meer artikelen

Meedoen?

Kies je afstand en schrijf je in

Meer weten?

Kijk ook op de informatiepagina

Volg de Linschotenloop

Over de Linschotenloop

Bewegen is gezond! Stichting Linschotenloop probeert iedereen te stimuleren om (meer) te sporten. Met de opbrengsten ondersteunt de stichting diverse lokale sportclubs die de Linschotenloop mogelijk maken. En, niet geheel onbelangrijk, willen we een jaarlijks evenement organiseren waar het hele dorp trots op is!

Doe mee!

Enthousiast geworden?

We zien je graag verschijnen aan de start van de Linschotenloop, zodat je met een topprestatie op zak kunt genieten van de Kerstdagen!

Pin It on Pinterest

Share This