Laatste startnummers worden vergeven; we hebben er zin in!

Het is aftellen naar de Linschotenloop op 17 december. De inschrijvingen voor de verschillende afstanden verloopt voorspoedig.

Inschrijven

Op de halve marathon en 10,5km eindigt de inschrijving uiterlijk op donderdag 15 december. Er zijn nog startnummers te vergeven, maar wees er snel bij! De kans is groot dat we vóór 15 december uitverkocht zijn en op deze afstanden kan er niet ingeschreven worden op de dag zelf.

Voor de overige afstanden (5,3km, kidsrun 2,2km en puppyrun 1,1km) en de wandeltocht eindigt de voorinschrijving ook op 15 december. Voor deze afstanden kunnen deelnemers zich echter ook aanmelden op de dag zelf in het gebouw De Brede Vaart (na-inschrijvingen) en wandelaars in de voetbalkantine van VV Linschoten.

We zijn er klaar voor!

De organisatie is er klaar voor om de duizenden deelnemers en bezoekers weer te ontvangen in ons mooie dorp. De bestuursleden en kernvrijwilligers zijn al maanden bezig geweest om alles gereed te krijgen. Op de dag zelf worden we geholpen door een leger aan vrijwilligers bestaande uit onder meer verkeersregelaars, parkeerders, garderobe, masseurs, voorfietsers, motorrijders, na-inschrijvers, horeca, catering, startschieters, verzorgingsposten, muziek, speakers, EHBO’ers, etc., etc. Met al onze vrijwilligers hopen we de deelnemers een onvergetelijke dag te bezorgen met sportief succes.

Op voorhand bedanken we de lokale sportverenigingen die met hun leden op allerlei manieren de Linschotenloop mede mogelijk maken. En natuurlijk zijn de vele verbonden sponsoren van onschatbare waarde en in het bijzonder onze topsponsoren Van den Pol, Daiwa House, TEBI, Van Jaarsveld PGH en Rabobank.

Tot zaterdag! 🙌💚

Uitgelicht

Meer artikelen

Meedoen?

Kies je afstand en schrijf je in

Meer weten?

Kijk ook op de informatiepagina

Volg de Linschotenloop

Over de Linschotenloop

Bewegen is gezond! Stichting Linschotenloop probeert iedereen te stimuleren om (meer) te sporten. Met de opbrengsten ondersteunt de stichting diverse lokale sportclubs die de Linschotenloop mogelijk maken. En, niet geheel onbelangrijk, willen we een jaarlijks evenement organiseren waar het hele dorp trots op is!

Doe mee!

Enthousiast geworden?

We zien je graag verschijnen aan de start van de Linschotenloop, zodat je met een topprestatie op zak kunt genieten van de Kerstdagen!

Pin It on Pinterest

Share This