Linschotenloop alsnog afgelast!

Het bestuur van de Linschotenloop heeft helaas moeten besluiten om ook dit jaar geen Loop te organiseren.

Waar we in oktober nog veel vertrouwen hadden in een goede afloop, zien we de nieuwe maatregelen als een te grote belemmering om onze Loop op een prettige manier te organiseren. Een groot buitengebied afzetten en massale QR-controle zien wij niet als haalbare optie voor al onze vrijwilligers en bovendien weten we niet wat er de komende weken nog als extra maatregelen gaan komen. Wij vinden het ontzettend jammer voor alle lopers en betrokkenen, maar we komen zeker weer terug!

De wandeltocht, met alleen na-inschrijving, gaat in principe wel door op 18 december.

Sportieve groet,
Bestuur Linschotenloop

Uitgelicht

Meer artikelen

Meedoen?

Kies je afstand en schrijf je in

Meer weten?

Kijk ook op de informatiepagina

Volg de Linschotenloop

Over de Linschotenloop

Bewegen is gezond! Stichting Linschotenloop probeert iedereen te stimuleren om (meer) te sporten. Met de opbrengsten ondersteunt de stichting diverse lokale sportclubs die de Linschotenloop mogelijk maken. En, niet geheel onbelangrijk, willen we een jaarlijks evenement organiseren waar het hele dorp trots op is!

Doe mee!

Enthousiast geworden?

We zien je graag verschijnen aan de start van de Linschotenloop, zodat je met een topprestatie op zak kunt genieten van de Kerstdagen!

Pin It on Pinterest

Share This